yiyen var yiyemeyen var 

kapat
  1. kalabalık bir ortamda ekonomik açıdan ulaşılması zor bir yemekten bahseden kişiye çevreden gelen tepki cümlesi.
    #322713 (fth, 06.06.2006 17:38)
  2. ilkokul yıllarında okua muz getiren öğrencinin ,öğretmeni tarafından velisine söylediği şikayet nitelikli cümle grubu....
    #322724 (white pages, 06.06.2006 17:40)
  3. apartmanda keskin kokuya sahip yiyecekleri pişirip hava yapan komşulara verilebilecek tepki. bir gün balık kokar komple bina diğer gün salçalı köfte.**

kardeşim yiyen var yiyemeyen var değil mi? insan bir tabak alır da gelir bunu da siz zıkkımlanın diye. bizi geç lan insafsız karşı ki daire öğrenci evi. onlara ekmek götürsen sevap adi karı. ağız şapırtısı benim odaya geliyo şerefsizim. tamam komşusu aç iken muhabbeti yapmam ama ayıp.

bir de bizim üst katta necla ablalar var. rüstem abinin eşi. onlar da böyle gecenin bir yarısı çığlık çığlığa bağırıyorlar. ne bok mu var? ulan gelde deme şimdi.

"yiyen var yiyemeyen var". hayvansın rüstem abi.

büdüt: evet bizim duvarlar oldukça ince. dinleme cihazı yahut duvara bardak neyin dayayıp kulak vermiyorum.*
    #1403346 (trixx, 12.03.2007 16:00)
  4. (bkz: bir tarafın düşmesi)
    #1403365 (kemik koleksiyoncusu, 12.03.2007 16:06)

© 2008 - uludağ sözlük

yiyen var yiyemeyen var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yiyen var yiyemeyen var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yiyen var yiyemeyen var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» boyoz » yolda guzel kiz gorunce dondurmayi saklamak » yolda karsilasilan eski ogretmen » 2004 dream team » yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu » hayatinda hic ac kalmamis insan » ozpandora » darbeyi haber veren cihaz » yar olmadan » bence sen de herkes gibisin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci