yiyemeyecegin taragi kafaya surmek 

kapat
  1. bu özlü söz yapamayacağımız işleri sanki yapacakmışızcasına çevremize anlatıp sonra envai çeşit kolpalar, kumpaslar ve turnikeler çevirerek abi olmadı yapamadım diyerek düşülebilecek durumdur.
    #404550 (ireland, 07.07.2006 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yiyemeyecegin taragi kafaya surmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yiyemeyecegin taragi kafaya surmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yiyemeyecegin taragi kafaya surmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bazooka » turkceden ingilizceye komik ceviriler » evi satip uzaklara gitmek » alternatif hamilelik sebepleri » karin » paranin bile satin alamayacagi kizlar » yabanci dil konusmak » gece gece balkon yikayan komsu » hakkinda onyargilar bulunan meslekler » fahri filozof a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci