yiyecek icecek muduru 

kapat

1. otel işletim şeması uyarınca direk genel müdüre bağlı çalışan otelin belkemiği durumundaki tüm restoran ve ağırlama oraganizasyonlarından sorumlu *nişan toplantı kişidir. *
    #975426 (ve tanri kadini yaratti, 10.12.2006 04:33)
  2. bu müdürlüğe daha havalı olsun, bir şey yapıyormş izlenimi versin diye "ef en bi" müdürü derler. neymiş food and beverage* e. çevir türkçeye yiyecek içecek işte. yok illa ingilizce söyleyecekler. bir de guest relations vardır ki misafir ilişkilileri diye öğürerek çevirdim demin, aslı müşteri hizmetleri lan. müşteri ne zaman misafir oldu?
    #975430 (tankut kabza, 10.12.2006 04:36 ~ 04:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yiyecek icecek muduru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yiyecek icecek muduru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yiyecek icecek muduru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yiyecek icecek muduru. Copyrights of the articles are belong to their authors.