yiyebildigin kadar ye kampanyasi 

kapat
  1. pizza hut restoranlarında bir dönem uygulamaya sokulmuş olay.
    lakin içecekle girmek kesinlikle yasak, haliyle içeceksiz pizzayı kaktırmak* mümkün olmadığından kazık fiyata içecek almak zorunda kalıyorsunuz, parayı ordan kırıyo ipneler, kara geçmek için yanınızda ayısiklet bir arkadaş götürmek mantıklıdır böyle kampanyalarda.
    #3402099 (kronik kuzu, 15.05.2008 22:04)
  2. şu an itibariyle kullanımda olmayan uygulamadır.
    #3402109 (faidelibilgi, 15.05.2008 22:07)
  3. "içeceğini yanında versen ne olur, mına kodumun çocuğu" gibi bir küfrün içten geçirilmesine sebep olan durum.
    #3402208 (chronicle, 15.05.2008 22:40)
  4. güngören kale center da pizzaci da olan kampanyadır. 7 ytl ye çorba, pizza ve makarna yenebiliyor.
    #3402460 (yoga yapan mistiq kedi, 15.05.2008 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

yiyebildigin kadar ye kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yiyebildigin kadar ye kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yiyebildigin kadar ye kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tutamadim kacirdim » kaynak yok beyler » redciyiz biz » kiss of death » sokaktaki vatandas » erkeklerin erkekliklerini hissettikleri anlar » oluyorum kederimden » miller » merak » ozellestirmelere karsi cikmanin manasizligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games