yitirdim yuzumu 

kapat
  1. bir sukru erbas şiiri.

Bir yağmur mevsiminde yitirdim yüzümü
    Dilimi incelikli bir sözün eşiğinde.
    Yollar yapılar çarşılar boyu
    Yükselen bile yalnızlığı geçerek geldim.
    Düşen her damla kanıma düştü
    Tenim kupkuru;
    soylenen her soz biraz daha
    biraz daha buyuttu suskunlugumu

Yüzümü bir çamur mevsiminde yitirdim.
    #2127802 (kendime donmeye artik cok gec, 13.08.2007 23:23 ~ 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

yitirdim yuzumu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yitirdim yuzumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yitirdim yuzumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sefa reis » batuhan mutlugil » amayla baslayan fitik edici cumleler » bayram tutumlu » denizden cikan babasini mangal yapan adam » dudugumu tak » 20 agustos 2008 » king of loss » izmir » amele yaniginin kisiye kattigi seksapel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games