yitirdim o askin kimligini hukumsuzdur 

kapat
  1. yilmaz odabasi'nın bir şiirinde geçen sözdür.
    #1305011 (asmevejiya, 14.02.2007 22:49)

© 2008 - uludağ sözlük

yitirdim o askin kimligini hukumsuzdur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yitirdim o askin kimligini hukumsuzdur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yitirdim o askin kimligini hukumsuzdur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elleve mann med bein av stal » sirinler » bir hakan balta ya sap olamamak » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » uyu demeye geldim » pokerstars » sokak kedisi » roberto carlos » birinci batarya » subtle butt » netsozluk » beyaz show hd » hainler sirtindan vurulur » the digital millennium copyright act » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yengec burcu » anti klise timi » kontiki » play dead » gossip girl » conductor » regl olan erkek diyaloglari » merhaba celik ataturk nasil » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » osman can » insanin kendine yakisani giymesi » otisabi » colony of birchmen » hayao miyazaki » neyzen tevfik