yirtan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bizzik yirtan baraji
  2. karnesini yirtan ogrenci
  3. cigerleri yirtan basliklar
  4. ata ya yazilan mektubu yirtan insan
  5. iddaa kuponunu yirtan insan
  6. bir parti icin gotunu yirtan hanzo
  7. sayisalda 5 tutturup kuponu yirtan insan
  8. kapatma davasindan yirtan parti olmamasi
  9. konseri en onden izleyip kicini yirtan kiz
  10. gozunuz gibi baktiginiz dergiyi yirtan bebek

© 2008 - uludağ sözlük

yirtan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yirtan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yirtan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haydarpasa tren istasyonu » benim takoz bilgisayarim » kurt sorununu masa basi yerine dag basinda cozmek » bizden kacmaz » gizli numara caldirinca strese girmek » klasspor com » en guzel kizlarin ankara da olmasi » los angeles clippers » babayaro » yagsiz kaziga oturtulmasi gereken yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games