yirmibesinci uluslararasi istanbul film festivali 

kapat
  1. 1-16 nisan arası düzenlenecek olan film festivalidir.
    bilet satışları 18 mart itibariyle başlamıştır.
    hafta içi gündüz: (11.00-13-30-16.00) indirimli ve tam 2,5 ytl
    diğer: indirimli 7,5 ytl, tam ise 12 ytl
    gala: indirimli ve tam 15 ytl
    ayrıca fransiz kultur merkezi'ndeki bütün seanslar, hafta sonu da dahil olmak üzere 2,5 ytl..
    #120776 (cikarinbeniburdan, 19.03.2006 16:12)
  2. istanbul kultur ve sanat vakfi'nin düzenledigi film festivali. bircok bölümden olusan festivalde uluslararasi ve ulusal yarismalar da var.

http://www.iksv.org/film
    #120789 (aftermath, 19.03.2006 16:27)
  3. enfes filmlerle "bunlarin hepsine gitmem lazim" dedirten festival. ama hepsine gitmek mumkun degil. hem butceyi zorlar hem de mumkun degil. ayrica gunduz seanslarinin 2,5 ytl olmasi da ayri bir guzellik. beni en cok heyecanlandiran ise cingeneler zamani'nin da gosterilecek olmasi. bu filmi sinemada izlemek tarif edilemez bir duygu.
    #123302 (laz pacino, 21.03.2006 17:37)
  4. şimdi istanbul da olmak vardı anasını satayım dedirten,geçmişte gittiğim festival filimlerini hatırlayarak kendimi avutmaya çalıştığım türkiyenin en büyük kültürel olaylarından biri.
    #123920 (siberr, 21.03.2006 22:49)
  5. alain delonun sevgilisinden ayrıldığı için moralinin bozuk olduğu gereekçesiyle katılmadığı film festivali
    #151781 (larrylaffer, 05.04.2006 17:16)
  6. 150 binden fazla biletli ve davetiyeli izleyiciyle rekor kiran film festivali. 2,5 ytl'lik biletler sagolsun, biz de faydalandik bundan. IKSV sagolsun.
    #178931 (aftermath, 18.04.2006 18:08)

© 2008 - uludağ sözlük

yirmibesinci uluslararasi istanbul film festivali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yirmibesinci uluslararasi istanbul film festivali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yirmibesinci uluslararasi istanbul film festivali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammazlik zor is » george fisher » hadi be bugun eksi oy gelmemis » ittihat ve terakki hukumetinin hatali icraatlari » atomlar carpisti muslumanlar panikte » hozan besir » almanya milli futbol takimi » osman pasa geldim diyor » lynyrd » pars esin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games