yirimmm 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yi
  2. yi jianlian
  3. yiaaaavrim
  4. yiangos mikelidis
  5. yiba
  6. yibo
  7. yicek
  8. yid
  9. yiddish
  10. yiddish muzigi ile icmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» esekli ninni » vila verde » deli kizim uyan » media player classic » ircde op olanlarin kendilerini bakan sanmasi » goksu parki » petri lindroos » saving us » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » zihniyet » moliere » anasonlu nargile » mustafa armagan » gunduz yolculugu » vans » mine buyuka » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » firkete » 30 agustos koln almanya zirvesi » tickle me elmo » muro » ver » alien project » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » politika dergisi » odtu kutuphanesi » dil emperyalizmi » terrorist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa