yiriimmm yirr 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yi
  2. yi cienying
  3. yi jianlian
  4. yi yuenci
  5. yiaaaavrim
  6. yiangos mikelidis
  7. yiannis bourousis
  8. yiannis kotsiras
  9. yiba
  10. yibo

© 2008 - uludağ sözlük

yiriimmm yirr başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yiriimmm yirr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yiriimmm yirr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acma ayran » fatma aliye » muhlis bey » dogustan lise 2 terk » yaran fikralar » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » seni seviyorum demekten korkmak » the morgue » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » ankara universitesi » mehmetcigin katili amerika » hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » terorle mucadelede zaaf var » feel good inc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilgin gokberk » majdanek » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » if i go away » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » bu ne bohem ya » ayni gecede asik olup ayrilmak » fatma aliye topuz » sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » onurkul » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » mevlut erdinc » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » guzel kizlara ofke duymak » al resmini ver resmimi