yine yesillendi findik dallari 

kapat
  1. Yine yeşillendi fındık dalları,
    Acep ne olacak yarin halları,
    Dalgalanıyor pembe şalvarı.
    Kız allan pullan gel gel gel yanıma,
    Beyaz kollarını dola boynuma.

Çeşme başında üç kız yan yana,
    içlerinden biri şşşşt dedi bana,
    Nur olsun seni doğuran ana.

Fındık dalları yerlere değer,
    Yarin bakışları kalbime değer.
    Ölürüm seni almazsam eğer.
    #386614 (devedikeni, 30.06.2006 12:09)
  2. bir başladı mı bitirtilmeyen, bitemeyen, bitmeyen, yoran, yordukça söylenesi, söylerken bıkılan.
    #1242487 (mikserde yuzen balik, 01.02.2007 15:26)
  3. yeşillenmekten bir hal olmuş bitkinin acınası cıngılıdır.
    #1709341 (motosikletli kiz, 31.05.2007 19:53)
  4. anayasa mahkemesinin kararının sonucudur.
    #3747108 (Mystiquewarrior, 31.07.2008 00:32)
  5. fındık mevsiminin geldiğinin işaretidir. 2-3 hafta sonra fındıklar toplanacaktır. *
    #3749357 (glylay, 31.07.2008 14:28)
  6. Para etmedikten sonra istediği kadar yeşillensin denilen türkü.
    #3749374 (fernando gago, 31.07.2008 14:30 ~ 02.10.2008 22:57)
  7. bi dahaaaa yeşiilendiiiii fındık dallarıııııı, son kez yeşillendiii fındıık dallaarrrııııı şeklinde gereksiz şekilde uzatılarak eğlenilinen, ya da öyle sanılan şarkı.
    #3749446 (masculine, 31.07.2008 14:42)
  8. bursaspor taraftarı bu türküyü "yine ibneleşti erman toroglu, zaten hep ibneydi erman toroğlu" şeklinde söylemişti. zannedersem küme düştüğümüz seneydi, erman hoca yanlış birşeyler söylemişti ne olduğunu hatırlayamadım şimdi. sakarya'da ben de bağırmıştım ama. ne gündü be...
    #4033858 (grandmaster flash, 02.10.2008 12:39)

© 2008 - uludağ sözlük

yine yesillendi findik dallari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yine yesillendi findik dallari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine yesillendi findik dallari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akdeniz universitesi » bakrac » i saw her standing there » desmond david hume » schizo » karbon » 1969 » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » emekli travesti » msn » pkk » kurtalanekspress » josh holloway » herkes mi sevgilisinden ayrildi » beat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » gozyasi » radyo sol » amsterdam » nefret edilesi hediyeler » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » onur kaya » essence » bir muhendisin hayati » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » buyuk orta dogu projesi » disforik duygudurum » cem yilmaz » demirhindi » dokunup kacan kucuk cocuk