yine sise bitecek 

1. "sohbetimiz aşk üstüne" diye başlayan ve bizim yolumuz uzun, biz son vapurun yolcusuyuz" şekilde devam eden kayahan şarkısı olup beni azad et albümünden çıkmıştır.
    #508575 (hunlu, 07.08.2006 14:31)

© 2008 - uludağ sözlük

yine sise bitecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yine sise bitecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine sise bitecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» efes dark » topyekun savas » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » itirazim var » heredot1923 » dokuz kollu samdan » agizda yara varken biskrem yemek » cukkaci ahmet hoca » coca cola » hp » her sey cok guzel olacak » osmanli padisahlarinin nisanlari » dr cureklibatur ve bay arkin » kumarda kaybettim askta kaybettim » tuba06 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yakinlik » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » iyi muz » turkiye cumhuriyeti since 1923 » pkk » delirip butun entrylerini silmek » michael skibbe » dream theater » army of me » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » yankiler » son kahve » spor programlarini izlemeyen fb li taraftar » sozlukte pazartesi sabahi » baca