yine de yeri ayri be abi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. onun yeri ayri onun yeri ayri
  2. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  3. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  4. hayallerle gercekler ayri ayri yasar
  5. kalp ayri sever akil ayri
  6. sen ayri trende ben ayri garda
  7. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  8. de ayri evladim de ayri
  9. yine deivid yine disari
  10. yine olsa yine yaparim

© 2008 - uludağ sözlük

yine de yeri ayri be abi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yine de yeri ayri be abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine de yeri ayri be abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akilli tv » dumur olaylar » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » pkk yi pe ke ke diyerek okuyan insan » madem seviyorsun niye paranda ataturkun resmi yok » oss sorularinin arasina reklam almak » kaptan magara adami » across the rainbow bridge » doludizgin yillar » subcomandante marcos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games