yine de siz bilirsiniz 

kapat
  1. **
    genelde mağazalarda vs. bir ürünü veya giysiyi anlatırken, tanıtırken söylenen cümledir. aynen şöyle:

dialog 1:

+ şuradan böyle böyle ayrıca bazen böyle yapabilir. ama yine de siz bilirsiniz.

dialog 2:

+ tadı biraz kötü gelebilir ama gittikçe alışırsınız. yine de siz bilirsiniz.

dialog 3:

+ almanız gereken her eve lazım bir şeydir. işe yaradığını göreceksiniz. yine de siz bilirsiniz.

dialog 4:

+ bence bu üstünüzde daha şık durur. ama yine de siz bilirsiniz.

dialog 5:

+ bence şu renk salonunuza daha uygun ama yine de siz bilirsiniz.

dialog 6:

+ iyi hava yapıyor ama şarjı biraz kısa sürüyor. bilin lan artık!
    #3718267 (prisoner, 25.07.2008 13:35)
  2. -nasıl alalım bey.
    +sen sus kadın! ama valla bu çok güzel bunu alalım.
    -peki bey.
    +aa şu perde daha güzel. gel bir soralım.
    -tamam bey..
    +şu perdeyi soracaktım.
    -bey şu olsa daha iyiy..
    *evet hanımefendi o daha güzel. hem o oda sıcaklığına göre ayarlanıyor. ama yine de siz bilirsiniz.
    -ben bilmem beyim bilir.*
    #3718304 (lolita lempicka, 25.07.2008 13:41)

© 2008 - uludağ sözlük

yine de siz bilirsiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yine de siz bilirsiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine de siz bilirsiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzayli » sili » guernica » galatasaray » ezeli rekabet fenerbahce galatasaray » datca » ic kontrol » ki sen » abdullah ocalan » semum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games