yine de bi arayin sorun be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkiye de sorun yokken sorun yaratan azinliklar
  2. benim icin sorun degil ama sorun olur
  3. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  4. bizi arayin
  5. hemen simdi arayin
  6. bizi arayin karimizi paylasalim
  7. musteri hizmetlerinin bizi tekrar arayin demesi
  8. sorun sorun diye diye sorun cikarmak
  9. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  10. yine pazar yine bunalim

© 2008 - uludağ sözlük

yine de bi arayin sorun be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yine de bi arayin sorun be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine de bi arayin sorun be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » cryptopsy » bag it up » murat yildirim » egina » basligi duzelt » gerekli gereksiz killanan yazarlar » dusunce akimi yavaslamasi » american pie beta house » sadettin teksoyun parmagi » basliklari bir ters bir duz okumak » tayyip e sok ceza » nasyonal sosyalizm » fenerbahce taraftari » sevgilinin hasta olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iki telefon kullanmak » aba guresi » 1980 lerde israil icin bir strateji » buffy » the turning » the jester race » page hamilton » hayat ne cabuk geciyor » peter pan » sabri sarioglu » buyuk orta dogu projesi » cok eski sevgilinin aramasi » eski sevgili » harlem de siyahilerle rap yapmak » kitap okumamayi marifet saymak