yine ciksin yine izlenir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  2. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  3. yine olsa yine yaparim
  4. yine pazar yine bunalim
  5. yine deivid yine disari
  6. yine yine yeniden
  7. yine mi sen
  8. yine
  9. ben yine
  10. lan yine mi sen

© 2008 - uludağ sözlük

yine ciksin yine izlenir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yine ciksin yine izlenir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine ciksin yine izlenir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anne bana koca bul » zana yi koske cikarin onerisi » ilgi cekmek icin yazilan msn iletileri » otomatik silahla vurulan adamin dans ederek olmesi » h faruk karadogan » atakum » filmlerde kafaya vurup bayiltma durumu » sozlukte teror » tatvan » salaksin biliyorsun di mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci