yine bulussak 

kapat
  1. rober hatemo'nun 2006 yılının sonlarında çıkardığı sihirli değnek albümünün 6. parçası. kral şarkıdır, dinlenmesi tavsiye edilir.

hayallerim senle, aklım olmasa
    seni kim kavuştururdu bana?
    resimlerde bile çizdiğim seni
    getirdiği için, çok teşekkür ederim
    önce tanrıya, sonra sana

beraber yaşayıp yaşlanmakta vardı
    seninle ama...
    aşkın o pembe tatlı büyüsü bitti
    doyamamıştım ki sana..
    doyamamıştım ki sana...

aşkın en cicim günlerini yine yaşasak
    çok özledim seni, o sokakta yine buluşsak
    aşkın en cicim günlerini yine yaşasak
    çok özledim onu, o sokakta yine buluşsak

aaaaaaaaaaaahh aaaahhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaah!
    aaaaaaaaaaaahh aaaahhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaah!
    #1090882 (salca, 01.01.2007 20:53 ~ 03.01.2007 13:08)

© 2008 - uludağ sözlük

yine bulussak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yine bulussak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine bulussak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» crossing the bridge the sound of istanbul » konusurken nefesi kesilen insan » lost » mutfak robotu » kurtleri sevmeyen turkler » kizil elmayi manavda satiliyor sanan ulkucu » kazan kazan » aylin aslim » kurtler » kararlilikla surdurulen terorle mucadele » schweppes kisa film festivali » sehit haberlerini izlerken aglamak » adolf hitler » fenerbahce nin sakatlari » onemli bir yerde satranc tahtasinin devrilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sahibiye medresesi » blue screen » editle entry sildirmek » ambale » allah » milan » discovery civilisation » ya ne olacakti » korkunun sozleri » tommy vercetti » eidur gudjohnsen » prophet » proforma fatura » batuhan karadeniz » istanbul universitesi muhendislik fakultesi