yine bir gariplik coktu serime 

kapat
  1. Yine bir gariplik çöktü serime
    Ben de bilmem ya nic'olur halımız
    At sürüp bu ellerden gitmek isterim
    Belki tuz-ekmektir, bağlar yolumuz

Vakti gelmeyince kervanlar göçmez
    Bariden habersiz yavru kuş uçmaz
    Gönül yeğin attan, dilberden geçmez
    içegördüm, eksilmiyor dolumuz

Kul Halil'im der ki nekas gülmesin
    iyiler gidip de kemler kalmasın
    Herkes bildiğinden geri durmasın
    Allah sana malum olsun halımız

kul halil / ruhi su

ruhi su'nun o tok sesi ile muhteşem uzun hava okuduğu türkü.
    #1493813 (LocK, 05.04.2007 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

yine bir gariplik coktu serime başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yine bir gariplik coktu serime ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine bir gariplik coktu serime nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopush fm » william orbit » tia dalma » sarhosken cift gormek » kiz arkadasin en yakin kiz arkadasi » 1671 » terzi fikri » alternatif us » fizik » zaman gazetesi ve cia iliskisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games