yine bilet kalmamis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir bilet alana bir bilet bedava
  2. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  3. kalmamis
  4. sana kalmamis
  5. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  6. cezaevlerinde yer kalmamis olmasi
  7. hayatinda hic ac kalmamis insan
  8. fazla omru kalmamis insan
  9. hic kimseye inanci kalmamis insan
  10. adam gibi ukte kalmamis

© 2008 - uludağ sözlük

yine bilet kalmamis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yine bilet kalmamis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yine bilet kalmamis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ipod dunyaya ipod herkese ipod » seiko » jigga » faset » kararlilikla surdurulen terorle mucadele » fenerbahce nin sakatlari » gecenin korunde sut icmek » buyumus de kuculmus » nutella li kaymakli ekmek » discovery civilisation » how i met your mother » breakfast at tiffany s » asiksan korkuyorsan kayip » zenit petersburg » yavuzum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » gaziantep » eidur gudjohnsen » kalem ucu cigirtkanligi » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » new user yontemi » kadinlarin akillarini surekli mesgul eden konular » art vandelay » uludag sozluk un sevgili klonundan basliklar » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » windows xp » cm diyorsa dogrudur futbolcusu » osman gokcek e meydan dayagi » muslugu actim tipasini taktim » turkcell super lig 2008 2009 sezonu