yine bekleriz 

kapat
  1. hastanelerde sorun olan söz öbeğidir.
    zira hastaya giderken yine bekleriz derseniz şirinlik yapmış olmazsınız aksine ters bakışlara hedef olursunuz.
    ille şirinlik yapılacaksa
    yine bekleriz ama hastamız olarak değil ziyaretçimiz olarak denmesi tavsiye edilir.

**
    (lumpiya, 29.05.2006 00:36)
  2. evden gidenlere adet yerini bulsun diye söylenen söz öbeğidir genelde 'yine bekleriz bunu saymadık erkenden gidiyonuz' şeklinde kullanılır.aslında saymak diye birşey yoktur kimse eve gelenlerin listesini yapıp saymaz yapan varsa da çüş yani
    (rakbenadam, 29.05.2006 00:39)
  3. (bkz: ramazan) *
    (sngl, 11.10.2007 03:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yalinayak basi kabak » tickle me elmo » spread your wings » tuhaf » 1847 » seni cok istiyorum » izmir » yozgat anadolu lisesi » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » david villa » biometrik resim » ad hominem » ajlan » yagmur » youtube » bir sevgilim vardi » dinsadansdjeveldyrkaar » dani filth » inegol » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » burak bora anadolu lisesi » harf oyunlu cin entryler » ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » denizi duyuyorum yine » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » boyle kaderin » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » soruya soruyla cevap vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa