yilmaz ozdil 

kapat
  1. geçen gün televizyon izliyordum, sanırım flash tv idi. adamın kardeşi ameliyat olacak, taa kastamonu'dan kalkıp gelmişler ama su olmadığı için ameliyat olamamış. adama soruyorlar "tepkiniz var mı bunun sorumlularına?". adamın cevabı "yaauuv başkan ne yapsın, allah yapmuru kesti ise!". ben burada kanalı değiştirdim.

işte bu adam seçimlerde demokratik hakkını kullanarak oy veren vatandaşlarımızdan biridir. ve bu abim gibi ne kadar çok insan olduğunu biliyor musunuz? ben biliyorum, %47'si kadar ülkemin. her ne ise, o başka bir konu.

yılmaz özdil istediği kadar kıçını yırtsın. yarın seçim olsun melih gökçek yine %55 ile seçilecek, bunu hepimiz biliyoruz. çünkü halkın ne istediğini biliyor ve ona cevap veriyor (halk demokrasi istiyor). halkın duymak istediği cevap "tamam, hatalıyım, istifa ediyorum" değil ki... halkın tam da duymak istediği cevaptır "e ben ne yapayım yüce allah-u teala yağmuru, rahmeti kesit ise?" ve gerçekten bu halk yılmaz özdil'e gereken cevabı verir ortalama 4 yılda bir. çünkü zihniyet bu olduktan sonra, afedersiniz zeka seviyesi bu olduktan sonra bundan daha fazlası talep etmez.
    #2128171 (kasimpasa canavari, 14.08.2007 00:15 ~ 20:03)

© 2008 - uludağ sözlük

yilmaz ozdil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yilmaz ozdil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yilmaz ozdil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyarilara aldirmamak » ertunc sogancioglu » megafonlu ampul » aile bireylerinden gelen komik sms ler » emilio estevez » yaran nickler » icki icmeyenlerde kisilik bozuklugu olmasi » manisa anadolu ogretmen lisesi » peyzaj mimarligi » hilton parksa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci