yillik 

kapat
  1. yılı kapsayan. annual.
    #60984 (Mr.Ram, 10.02.2006 23:17)
  2. (bkz: andaç)
    #1275496 (ruyagordum, 08.02.2007 15:07)
  3. hic bir $ekilde sahip olmak istemedigim toplama daha dogrusu kolpa kitaptir.
    ulan bir allahin kulu cikip kendi gercek du$uncelerini yazmaz. mesela ali sinifin en annesine irz-i mudahalede bulunulan ogrencisidir. lakin yillikta herkes yag bal calar. sevimli, du$unceli, karizmatik bok busur. alcaksin eline kalemi yazacaksin ali'nin nasil bir evlat oldugunu, $erefsiz bir tipleme oldugunu, her ders osurup sinifta kucuk capli toplu katliamlar gercekle$tirdigini. ne ulan okulda 8500 ogrenci vardi ve herkes iyiydi. lan pezevenkler disiplin kurulundan cikamiyorduk, kafani yarip 15 diki$ atilmasina sebep olmu$ adamim. nasil olurda cikip "cok yanli$ tanidigim aslinda cok iyi niyetli bir arkada$imizdir" dersin? bi siktir git lan.
    #1754344 (Antistar, 11.06.2007 17:13)
  4. öğrencilerin birbirine yalaka mode on durumunda yazdığı samimiyetsiz yazılar kitabıdır. bazısı çevresinin çok geniş olduğunu göstermek amacıyla en samimi olmadığı insanı bile sokar sayfasına. Okurken ' Ya bu kız bunla küs değilmiydi? bunlar tanışıyormuydu? Bunlar samimiydi ki?' şeklinde şoka uğrayabilirsiniz. Herkes nedense cok iyi anlasir, cok iyidir, pek güzeldir. Yıllar sonra açıp baktığınızda sayfanıza yazan arkadaşlarınızdan topu topu bir tanesiyle görüşüyor olursunuz. Yine de eskiyen yıllara şöyle bir göz atmak için, öğrencilik yıllarının olmazsa olmaz kitabıdır.
    #2088374 (depression, 07.08.2007 20:56 ~ 05.03.2008 20:32)
  5. ing.: annual, yearly.
    #2088394 (kani ronik, 07.08.2007 20:59)
  6. 'hadi beni övün' demenin resmi ve yazıya dökülme halidir. aslında çok aptalca olsa (aptalca çünkü bir insanı 2 satırda nereye anlatıyorsun) da hem eğlenceli, hem de olmazsa olmazdır. 'aman ne gerek var' denilse de organizasyonun içinde yer alınır,aksi takdirde ileride pişmanlık duyma riski yüksektir çünkü..:)
    #2671634 (lili, 07.12.2007 10:42)
  7. yavaş yavaş yonja tarzı yorumlara başlanan kitapçıktır.
    #3356577 (ip atlayan gurbuz dana, 04.05.2008 19:18)
  8. bir okul klasiğidir.
    kült halini almış cümleleri, yine kalıplaşmış pozlarda fotoğrafları olan anı kitapçığıdır.
    iyidir, hoştur, ama organizasyonu yapmaya kalkıpta okul öğrencileri cimri çıkınca olay elinizde patlarsa fenadır. "bırakınız yapsınlar"dır canım yani..
    ama siz yapmayınca da başkası yapmıyorsa benim hiç yıllığım olmadı abi.. diyebilirsiniz ömür boyu..
    ha birde çıkartamadığınız yıllık için hazırlanan yazılara bakar kuşe kağıtta pek güzel dururdu diye içlenmekte cabasıdır.
    #3617459 (rodcracker, 04.07.2008 04:07)

© 2008 - uludağ sözlük

yillik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yillik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yillik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aslan burcu erkegi » dehsete dusuren ehliyet sinavi sorulari » askere giden kisinin araba arkasi yazilari » annenin olmesi » martyna » hayvan vurup basinda poz vermek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » araf » mehmet ali kislali » minibus arkasi yazilari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci