yillik yazisi gibim oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yillik yazisi
  2. yillik yazisi kliseleri
  3. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  4. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu
  5. tayfun dindi yel oldu bulut dagildi iz oldu
  6. seni sevdim de ne oldu marlboro zengin oldu
  7. oldu guzelim oldu sozlerinle gozlerim doldu
  8. sevdik de ne oldu efes pilsen zengin oldu
  9. sevdik de ne oldu tekel zengin oldu
  10. dink oldu turk dostu oldu

© 2008 - uludağ sözlük

yillik yazisi gibim oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yillik yazisi gibim oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yillik yazisi gibim oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolcu olmak » sevgiliyle gece denize girmek » pkk ile silahli mucadele edememek » 4 haziran 2005 turkiye yunanistan maci » kufurlu konusan kiz » bozulus » ediz edin » suratina top carpip olen twigy terlik maskotu » fontana » sercan yildirim » miles davis » deepfry » doom 3 » on emir » hakeme kafa atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarin ustune vazife olmayan sey » diger erkekleri kiskanan erkek » the secret » regl olan erkek diyaloglari » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » gecenin guzelligi ustune olsun » kiz olmanin guzelligi » iri memeleri olan kiz » tayyip i uzmek allah i uzmektir » turgay bahadir » mustafa sarigul » schizo » pkk » mangal mizah dergisi » ne kamusal alani ulan allah her yerde