yillarin birikimiyle saldirdim 

kapat
  1. gerdek gecesi evlendiği hatun un belini kıran, çoban amcamızın, polise verdiği beyanat. "40 yıldır yalnızım, yılların birikimiyle saldırdım"
    not: gelin felç olmuş, beni bu adama vermeyin diye ağlamış
    not2: gelinin verdiği ifade daha komik

(bkz: gerdekte gelinin belini kiran ayi)
    (murphy, 24.06.2007 13:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» arjen robben » existenz » zigana kervansarayi » bazen » kacabilirsin ama saklanamazsin » little green bag » iskenceci » cafe des cafes » hakan sukur tipi cagdas forvet » sezerin veto ettigini gul onaylar » 2008 » tuncay ozkan » emedur » naber seker » hic erkekle cikmamis kiz » anti emperyalizm populistligi » devils advocate » stop this song » mohsen namjoo » eskisehirspor » cikolata bagimliligi » abdullah ozer » time zone » 1926 » esra sencebe » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » dolores claiborne » 1908 » isledigi hayiri herkese duyuran adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa