yillardir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yillardir degismeyen reklamlar
  2. yillardir her gun yapilan seyler
  3. yillardir ayni geyik
  4. on yillardir sevgilisi olmamis yazar
  5. yillardir terkedilmis bir istasyon gibiyim
  6. yillardir oturum acmayan adam
  7. sen kimsin yillardir sarkilarima sigmayan
  8. yillardir oturum acmayan insan
  9. yillardir gorusulmeyen arkadasin aramasi
  10. iste yillardir bekledigim baslik

© 2008 - uludağ sözlük

yillardir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yillardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yillardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgilinin dogum gunu » i belong to che » dort buyuklerin zor deplasmanlari » stevemcqueen » tanrinin mikroba donusumu » dinamo kiev » tektekcilik » seytan diyor ki yanas ona » hakkini helal et » yaran fotograflar » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » oldurulen 23 teroristi gormek istiyoruz » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » otel mi lan burasi » 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » fontana » uludag sozluk hile kodlari » bon iver » cotton eyed joe » heron » sabri sarioglu nun topla birlikte kornere cikmasi » musluman insan laik degildir » sozlukteki artvinliler » kurt caliyor cingene oynuyor » daha biz variz sevinmeyin » destere » tularemi » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan