yilki 

kapat
  1. at, eşek gibi tek tırnaklı hayvan sürüsü.
    (frozen hopes, 04.08.2006 13:10)
  2. (bkz: yılkı atı)
    (yasak merve, 14.02.2007 15:34)
  3. kizilirmak şarkısı.sözleri de şöyle ;

kırık dökük bir öykü bu perden başlasam
    dört nala koşan taylar gibiydik
    asiydik sürgündük dışarda kaldık
    yanyana gelince dağlar gibiydik

yadına ben düştüğümde
    dağlarından dicle'ye bak
    kavuştuğunda fırat'a
    yine sevdi mi

hatırına düştüğümde
    mardin'e git midyat'a git
    hatırla nasıl sevdik
    ben unutmadım

nasıl zordu olanlarla bir başına yüzleşmek
    kendini aramak derin sularda
    yalnızdım ve kırgın çok zor anladım
    yolları ayrılan iki nehirdik

denizine vardığında
    sularından aşkını sor
    yollarında dağlar vardı
    varabildi mi

hatırına düştüğümde
    mardin'e git midyat'a git
    hatırla nasıl sevdik
    ben unutmadım
    (haydee, 14.02.2007 15:42 ~ 15:43)
  4. kızılırmak ın en son albümünün adı ,
    (altobelli, 14.02.2007 15:47)
  5. doğada dolaşan, başıboş at.
    (mta88, 22.12.2007 17:36 ~ 17:57)
  6. evcilleştirilemediği için sahibi tarafından doğaya salıverilmiş at.
    (minaharker, 12.03.2008 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sinan cemgil » ac misin tok musun » inquire » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » deniz ulke aribogan » rus ruleti » basortulu kizlar kasedimi almasin » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » andriy shevchenko » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » borda atisi » uludag sozluk » son ders » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » yobaz profesor » ultraslan uni » desperate housewives » giden sevgilinin arkasindan bakakalmak » bilkant » limon cicegi kolonyasi » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » ey gaziler » hepsi hepsi hayat nasil olsa » paranin satin alamadiklari » stop this song » 502 » corabi cikarmadan sevismek » gecmis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa