yilin sporcusu 

kapat
  1. çeşitli firmaların desteğiyle, yıl içersinde başarı gösteren, sporculuğunun yanında sporcu ahlakını da gösteren toplanan ödüller ile madalya almaya hak kazanan kişi.
    tarihe ismini yazdırmak.
    #2700779 (whynot, 15.12.2007 20:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yilin sporcusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yilin sporcusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yilin sporcusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » cnn de pkk propagandasi » thug life nigga » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » how i met your mother » alicia keys » bulent uygun » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » medeni cesaret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islak imza » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » askinla » anne niye beni erkek dogurmadin » baba ocagi » dan jacobs » kendine gomulmek » uludag sozluk vs itu sozluk » aura » sol frame » conduct disorder » transseksuel guzellik yarismasi » bu cocuk okumas » adiadokokinezi » encarta