yilin en has isimleri 

kapat

1. kadir has üniversitesi öğrencilerinin başarılı görüp örnek aldıkları kişiler arasından oylayarak verdikleri ödüllerdir. '2006 yılının en has isimleri' söyle sonuçlanmıştır:

en has gazete: hürriyet
    en has köşe yazarı: can dündar
    en has ana haber bülteni: atv ana haber
    en has magazin programı: pazar keyfi
    en has spor programı: 90 dakika
    en has tartışma/haber programı: 32 gün
    en has aktüelite programı: biri bana anlatsın
    en has türkçe müzik yayını yapan radyo: alem fm
    en has yabancı müzik yayını yapan radyo: power fm
    en has kadın oyuncu: bergüzar korel
    en has erkek oyuncu: halit ergenç
    en has albüm(kadın): demet akbağ
    en has album(erkek): kenan doğulu

*
    #1573601 (leskote, 26.04.2007 17:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yilin en has isimleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yilin en has isimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yilin en has isimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yilin en has isimleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.