yildizli gorunum 

kapat
  1. Dar giysi, kara gözlüklü, indiler cipten,
    Dişlerini gösteriyor köpekleri,
    Gözleri yarı açık, morarmış deri,
    Uzun adamı kesip aldılar ipten,

Uzattılar, havalandı sinekleri,
    Öfkenin homurtusu geliyor dipten
    Ve kadın iskilip'ten ya da Nizip'ten,
    ince kıyım, kalem gibi bilekleri,

Kapanırken ölüsüne ağlayarak
    Öttü bacadan puhu, ürperdi kavak.
    Artık duramazdık, bağladık çıkını

Dere boyuna vardık, toktuk, sıcaktık,
    Otlarda sırtüstü yıldızlara baktık,
    Duyduk acımızda uzağı, yakını.

oktay rifat
    #1945946 (mulayim, 16.07.2007 15:41)

© 2008 - uludağ sözlük

yildizli gorunum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yildizli gorunum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yildizli gorunum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bu kisiyi neden seviyorum acaba » radikal zaman ve taraf uclusu » adim samuel 25 yasim » sigarayi orospu etmek » kor olmak » milli piyango » karmanin 69 olmasi » paleface » izmir in suyunun yuksek miktarda arsenik icermesi » comfortably numb a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games