yildizli bkz veresim geldi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herkese ayar veresim var
  2. bugun seri eksi oy veresim var
  3. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  4. abi sahibi geldi abi tavuk geldi
  5. ha geldi ha gelecek derken geldi
  6. geldi geldi tamam
  7. yaz geldi de bana mi geldi
  8. yildizli
  9. yildizli bkz
  10. yildizli aa

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» son ders » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » gulyuzunde goreli » kirli yuzlu melekler » annelerle girilen komik diyaloglar » badly drawn boy » duzce universitesi » yannick noah » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » seovi ile karmaya bak » inler ve cinler » kayganak » politika dergisi » madem ermenisin istemeden vermelisin » bir genc kizin gizli defteri » iceri terligi » ciplak ayak araba kullanmak » chrome vanadium » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » 402 numarali sinif » allah a sorulacak sorular » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » kaderimin oyunu » mamba » fasizmin kurbani turban » mazosizm » vans » hurriyet » punch drunk love a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa