yildiz tilbe hareketli sarki soylemesin 

kapat

1. yildiz tilbe'nin yazdigi/söyledigi tüm hareketli sarkilarin iceriksiz, bos ve sikici sarkilar oldugunu gözlemleyen ve slow * sarkilarinda tüyleri diken diken olan, cok etkilenen bünyenin istegidir, keske olsadir.

mutlaka dinlenesi slow sarkilarina örnekler;

sevemedim ayriligi
    vazgectim
    su olsam sensiz akmam
    #896003 (KoPuSh, 22.11.2006 21:58)
  2. yaylari bozuk oldugundan hatunun dagilip bir daha toparlanamasından korkulan durumdur.ki kendisi hareketli şarkı söylerken kendini tutamayıp saga sola vuracakmis sekilde hareketler yapmakta ve yuregimizi agzimiza getirmektedir. slow şarkıları da beni dağıtıyo ama ben raziyim diyebilirim.
    #896171 (oguzhan, 22.11.2006 22:50)
  3. yıldız tilbe'nin slow şarkılarının kalıcı, hareketli şarkılarının piyasa olduğunun düşünülmesinden kaynaklanabilecek bir görüştür. ayrıca slow şarkılarına nickimden bir örnek vermem gerekirse: (bkz: çizilmemiş resim)*
    #896279 (deli bozgun dolu dizgin, 22.11.2006 23:15)
  4. hiç şarkı söylemese olmaz mı diye geliştirilebilecek teklif.
    #896336 (imhotep, 22.11.2006 23:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yildiz tilbe hareketli sarki soylemesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yildiz tilbe hareketli sarki soylemesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yildiz tilbe hareketli sarki soylemesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yildiz tilbe hareketli sarki soylemesin. Copyrights of the articles are belong to their authors.