yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri 

kapat
  1. ytü beşiktaş kampüsünde hümayün bahçe'de yapılacak etkinliklerdir. konserler 8 de başlayacak. program ise şöyle:

20 Mayıs 2008 Salı--> Kargo

21 Mayıs 2008 Çarşamba --> Dolapdere Big Gang

22 Mayıs 2008 Perşembe--> Pentagram

23 Mayıs 2008 Cuma--> MFÖ

***Konserler YTÜ Öğrenci ve çalışanlarına ücretsiz, mezunlar ve dışarıdan gelenlere 15 ytldir.***

http://www.facebook.com/e...id=17006994847&ref=mf
    #3367709 (sen bana bu diyemezsin, 07.05.2008 14:37 ~ 14:42)
  2. erkek erkeğe eğlencenin yeri durağı.
    #3367714 (bi biskreme verdim, 07.05.2008 14:38)
  3. mfo konserinde çoluk çocuk torun torba eğleneceğimiz bahar şenliğidir. içip içip sapıtan denyo güruhun gelmeyeceği umulmaktadır, gelirlerse doğrayacağım. adam gibi bir konser izleyelim lan!
    #3401198 (forever young, 15.05.2008 18:12)
  4. gayet güzel organize olmuş insanlar tarafından yürütülen, içeride 5000 kişi de olsa kontrolünü kaybetmeyen, sahnesi ışığı sponsorları aksamadan yürüyen konserler silsilesi. okul yonetimi ile iyi geçinebilen nadir komitelerdendir bu organizasyon. yildiz öğrencilerine ücretsiz olması her zaman ayrı bir güzellik olmasına rağmen mezunlardan tutun yan akademilerden herkes bedava girmenin yollarını arar. dışardan gelenlere ise giriş ücreti makul düzeydedir.
    #3432151 (btnn, 22.05.2008 17:44)

© 2008 - uludağ sözlük

yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kavgalari kontrol altina alan agir abiler » nihat genc gorunur ama o bir zombidir » kuran in tanri tarafindan gonderildigine inanmamak » muhtar avezov » babasi milletvekili olan sozluk yazarlari » psikometrik psikoloji » kazi koz anlamak » zepoha heampe » masaya cigkofte gondererek ilan i ask etmek » allah verirse el getirir sel getirir yel getirir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci