yildirir gurses 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yildirim gurses
  2. faik gurses
  3. hakan gurses
  4. ozlem gurses
  5. muharrem gurses
  6. emin gurses
  7. mustafa gurses
  8. nedime gurses
  9. gayrimuslum gurses
  10. metin gurses

© 2008 - uludağ sözlük

yildirir gurses başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yildirir gurses ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yildirir gurses nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir » jet ali » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » otme bulbul » thug life nigga » yedikce yiyesi gelmek » diferansiyel denklemler » voyorizm » matrixxx » buyuk mustafa » ucu bir arada » kapitalizm » disforik duygudurum » borc dekontu » wall e » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nada » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » d a » halayin soldan saga cekilme prensibi » online » nba live 2009 » ozledim seni » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » sozluk teki gruplasma » teoman » el dorado » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » ovulmekten cekinmek » alisamadim