yildirim bolge kadinlar kogusu 

kapat
  1. sevgi soysal'ın, 12 mart dönemi'nde kaldığı Yıldırım Bölge Cezaevi'den kesitler sunduğu anı-deneme türündeki eseri. çok eski basımlarından biri bilgi'deydi, şimdilerde iletisim yayinlari devralmış bu eserin basımını.
    (uyuyamayanlar, 10.03.2008 15:47)
  2. hakkında bu kadar az entry girildiği görünce üzüldüğüm kitaptır.
    12 mart sonrası faşist yönetimi, insanlık dışı uygulamaları gerçek kişiler üzerinden anlatmıştır sevgi soysal bu kitabında. hapiste olduğu süre boyunca yaşadıklarıyla dopdolu bir kitap yazmayı başarmıştır...

--spoiler--
    albay gelince hazrola geçmesek onun istediğini yapmış olacaktık. ben buna bir çare düşündüm. albay geldi:
    -koğuş hazrol!
    hepimiz ip gibi dizildik. albay sahte babacanlığıyla:
    -bir derdiniz, isteğiniz var mı?
    ben koğuş sözcüsü olarak:
    -sağolun komutanım. bir eksiğimiz yok komutanım.
    albay:
    -peki, şimdi rahat!
    hiçbirimiz hazrol vaziyetimizi bozmuyoruz. albay tekrar tekrar rahat diye bağırıyor ve ben cevabı veriyorum:
    -biz böyle rahatız komutanım!
    --spoiler--
    (zenobia, 08.05.2008 18:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jaspe » unlu filmlerden ilginc sozler » karayemis » revolter00 » gurel » glamour girl » akp nin ickiyi tesvik etmesi » sulu kuru karistirip iciyorum » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » yikin heykellerimi » akin ipek » reamonn » djarum black » hurafe » avokado » uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi » hava parasi » ben hic asik olmadim » adisyon gecirmek » gayet tabi » akiskanlar mekanigi » lost » hz muhammed in cinsel hayati » goy goy » will it blend » haydarpasa garinda » unutulmayan insanlar » silvan in tarihi eserleri » citroen c5 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa