yilan hikayesindeki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yilan
  2. kor yilan
  3. yilan yastigi
  4. tekgozlu yilan
  5. yilan oyunu
  6. yilan alemi
  7. alemdag da var bir yilan
  8. yilan rahibi
  9. yilan yolu
  10. yilan beslemek

© 2008 - uludağ sözlük

yilan hikayesindeki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yilan hikayesindeki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yilan hikayesindeki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» regret » solipsizm » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » bopbakan » eksi oy vermezsem catlarim » araf » kara hilal » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » you can t do that » joe burrus » thug life nigga » jean amerika nin salvaridir » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » yarim anu ben aglarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » marionette » ebu hureyre » bos bos monitore bakmak » kafede yiyisen ciftler » wayne static » hipnoz » turk silahli kuvvetleri » kuyruk » hifzi topuz » elektrik » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » birak ya hu » tu kaka bana