yil olarak degil gun olarak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. siyaseti sorumluluk degil is firsati olarak gormek
  2. demokrasiyi amac degil arac olarak gorenler
  3. tarihi bilim dali degil de film olarak gormek
  4. entry olarak yazdigi bos bkz i baslik olarak acmak
  5. orijinal olarak dogup kopya olarak oluyoruz
  6. osmanli olarak dogdum turk olarak olecegim
  7. biz ben olarak
  8. bir ek olarak sel ve sal
  9. bir sey olarak bir sey
  10. olarak

© 2008 - uludağ sözlük

yil olarak degil gun olarak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yil olarak degil gun olarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yil olarak degil gun olarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kamyoncular tircilar ve onlari sevenler dernegi » avakado yagi » kendi kendine armagan edilen sarkilar » burkina faso milli futbol takimi » haksizsam hufas de lyneurd da haksiz » yukselen balik » ruhi su » metallica » zengin oldugunu belli etmek icin cabalayan yazar » siddet yeri geldiginde guzeldir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games