yikildim sevgilim 

kapat
  1. muslum gursesin aldatilanlar albümündeki bir şarkısı...
    Senden ayrılınca çok çektim desem
    Anlatsam halimi inanırmısın
    Senin sevdan beni perişan etti
    Yıkıldım sevgilim kaldırırmısın
    Yıkıldım sevgilim inanırmısın

Tekrar sana dönsem sevdiğim desem
    Küllenmiş ateşi yandırır mısın
    Yoksa yine beni kandırımısın
    Yıkıldım sevgilim inanırmısın

Aşkınla yaşadım seny yokken desem
    Kalbinde yerimi hazırırlarmısın
    Sensizlik beni bitirdi desem
    Yıkıldım sevgilim kaldırırmısın
    #903190 (darkness nights, 24.11.2006 16:15)
  2. (bkz: sevgiliden ayrılmak)
    #2888114 (abberline, 24.01.2008 06:37)

© 2008 - uludağ sözlük

yikildim sevgilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yikildim sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yikildim sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emirst » srebrenitsa katliami » cheapdeath » athame » turk olcu birimleri » turklerin yerini soyle sana sikolata alazayim » cd bank » keske seni daha once taniyabilseydim » sarkilara zihinden klip cekmek » mithatpasa ilkogretim okulu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games