yikila yikila 

kapat
  1. Yıkıla yıkıla yaşayan benim
    Geceler boyunca kahrolan benim
    Ah edip inleyen yıpranan benim
    Kötüysem düşkünsem kime ne bundan

Hayatım karanlık yerlerde geçer
    Yüreğim kırılmış kadehe benzer
    Yüzüme nefret le bakmayın yeter
    Kötüysem düşkünsem kimene bundan

Çektiğim çileler kendime benim
    Tutupta birine vyrmazki elim
    Çekilin üstüme varmayın benim
    Kötüysem düşkünsem kime ne bundan

; sözleri olan bir müslüm gürses parçası. kötüysem düşkünsem kime ne bundan diyerek restin kralını çeker.
    #3624978 (Zafirlukast, 05.07.2008 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

yikila yikila başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yikila yikila ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yikila yikila nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocukken yapilan salakliklar » bekle bizi istanbul zirvesi » psycho » pisihole com » her sey nasil basladiysa oyle biter » turk olmaktan gurur duyulan anlar » duzce » ilginc lakaplar » nur cemaatine cv gondermek » imhotep a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games