yikamayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elini yikamayan insan
  2. karisinin ayaklarini yikamayan koca
  3. fon cektirip sacini bir ay yikamayan kizlar
  4. kocasinin ayaklarini yikamayan kadin
  5. kicini yikamayan laik bunye
  6. tuvaletten cikarken poposunu yikamayan insan
  7. tuvaletten cikinca elini yikamayan insan
  8. tuvaletten sonra elini yikamayan mevkili yonetici

© 2008 - uludağ sözlük

yikamayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yikamayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yikamayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lark » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » i now pronounce you chuck and larry » pkk nin dtp nin kapatilmasina oynamasi » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » disarda yagmur mu yagiyor » sevgiliye hitap bicimleri » cikolatali gofret » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » quentine vance » yarim vole » wind of change » zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman » on emir » celik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktutun karakolu ve altinova olaylari » selcuk erdem » atarax » staind » siki siki baba » hasankeyf » sapla samani birbirine karistiran sap » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » kim olursan ol yine gel » hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim » kamera arkasi » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » bon iver » buyumus de kuculmus » wolfshade