yigitce davranmak 

kapat
  1. Bulunduğu ortamın bir parçası haline gelerek burada önemli işler yapmak elbetteki yadırganamaz. Ama kazanılan tecrübelerle beraber, kendi kadri kıymetinin bilinmesine yönelik bazı merasimlere gönül bağlamak tehlikesi ortaya çıkınca, acaba, işinin hakkını vermeye çalışmakla beraber, her an ceketini alıp gidecek ve bu husustada hiçbir kimseye bedel ödetmeyecek kadar yiğitçe davranmak noktasında hangi şıkkın tercih edileceği zihni epeyce yoruyor olmalı.
    #1410117 (the fine chemist, 14.03.2007 12:52)

© 2008 - uludağ sözlük

yigitce davranmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yigitce davranmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yigitce davranmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» az sonra bez bebek » bisiklet » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » havali kornaya godfather theme yuklemek » cirkin kizlarin sanal alemde itibar gormesi » durmak yok yola devam » bluevelve » fakirligi iyi bir seymis gibi sunan zihniyet » lipton ice tea red » direksiyon sinavina araba surerek gitmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games