yigit tekin 

kapat
  1. özgün müzik yorumcusu. sesi ve şarkı söyleyiş tarzı ahmet kaya'yı fazla miktarda anımsatır. benzemekten öte bir taklit söz konusu derseniz o da doğru olabilir ama en azından kötü bir taklidi olmadığı kesin. özellikle karabasan geceler şarkısını dinledikten sonra buna karar vermek hiç zor olmuyor.
    #729283 (tutunamayanlardan, 12.10.2006 22:31)
  2. karabasan geceler isimli çok güzel bir parçası bulunan özgün müzik sanatçısıdır. adanalıdır, ahmet kaya'ya özendiği doğrudur ama kanaatimce cetin oraner'in sesi ve yorumu kadar değildir ahmet kaya'ya benzerliği.
    #3120283 (of anam nalan, 10.03.2008 20:45)
  3. Her daim insanı hüzünlendirebilme kapasitene sahip karabasan geceler adlı şarkıyı söyler. Çok da güzel bir klibi vardır yıllar öncesinde kalan. Bir agacın dalına asar mektubunu ve çeker gider.
    #3201358 (Acz ve fakr, 28.03.2008 16:32)
  4. bir de dort duvar şarkısıyla dinlenilesi yorumcu.

bu can düşman sana
    senden arta kalana
    küsmüşem dünyaya
    gayrı kastım canıma

dört duvar soğuk sessiz
    bak yürek yine sensiz
    ağlarım yar sitemsiz
    dara düştüm dertteyim

(şimdi dörtduvara çemtikler ataram
    geçenki sevdam soysuz sevdam
    masmavi yüreği dudakları ince sevdam
    solyanımda anam sağ yanım boş
    şimdilerde yiğidi yiğide yoldaş sayaram
    yaşananları sana miras ve sevdalandığım
    sevdalarım gibi kahbeleride muhannete sırdaş olur bırakarım.....)

yar dedik can dedik
    canan ömrü tükettik
    dağlar diz çökerken
    bakki taşa yenildik

dört duvar soğuk sessiz
    bak yürek yine sensiz
    ağlarım yar sitemsiz
    dara düştüm neyleyimm
    #3452757 (sahrut, 27.05.2008 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

yigit tekin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yigit tekin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yigit tekin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» butun vucuda agda yapmak » hukuk » ergenekon orgutu icin baskan tahminleri » songul erol abdil » mini etekli kiza bakmayan kiz » yigit ozgur esprileri » melankolik » cumartesi gunu calismak » crack » millete kasdedenin ismi milli kahraman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games