yigit ari 

kapat
  1. 1974 Kırıkkale de doğdu.
    1986-1991 yılları arasında Moda Spor da sutopu oynadı.
    1991 istanbul Kabataş Erkek Lisesini bitirdi.
    1992 Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik bölümüne girdi.
    1993 Arayış Tiyatro topluluğuna girdi.
    1994 Wolfgang Borchert ın Kapıların Dışında, E. Ionesco nun Önder, Coşkun Irmak ın Soytarı oyunlarında oyuncu olarak görev aldı. Trakya Birlik te futbol oynadı.

1995 Arayış Tiyatro Topluluğunun yöneticiliğini üstlendi. Bertolt Brecht in Cara Ana nın Silahları oyununu sahneledi. Meriçspor da futbol oynadı.

1996 Sean O Casey nin Silahşor un Gölgesi oyunun sahneledi.

1997 yılında Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü ne girdi. Erkan Ergin in Yönettiği Dario Fo nun Açık Aile oyununda reji asistanlığı yaptı. Keçiören Islahevinde drama öğretmenliği yaptı. A.S.T. da oyunculuk eğitimi aldı. Ferhunde Hanımlar dizisinde oyuncu olarak görev aldı.

1998 Ankara Devlet Tiyatrosunda Mehmet Ege nin yönettiği L. Santos un Tütüncü Dükkanı oyununda oyuncu olarak rol aldı. Ostim ilköğretim Okulunda A. Nesin in Pırtlatan Bal oyununu sahneledi.

1999 Batıkent Mehmet Sağlam ilköğretim okulunda ErgunSav ın Barış Kervanı oyununu sahneledi. Erkan Ergin in yönettiği Dario Fo nun Kadın Oyunları oyununda teknik eleman olarak görev aldı. Burak Tamdoğan ın yönettiği Bertolt Brecht in Demirin Fiyatı Nedir isimli oyunda oyuncu olarak rol aldı. Sedat Veis Örnek in Pirinçler Yeşerecek oyununu sahneledi.

2000 Mehmet Sağlam ilköğretim okulunda W.Shakespeare in Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası oyununu sahneledi. Kurgusunu yaptığı Sonbahar Yaprakları isimli kolaj çalışmasını sahneledi. Dr. Kadir Çevik yönetimindeki Tiyatro Sporu etkinliğinde rol aldı. Murat Cankara nın yönettiği Aria de Capo isimli oyunda oyuncu olarak yer aldı.

2001 Mahşer-i Cümbüş Tiyatro topluluğunun kuruluşunda yer aldı. Eylül ayında Ankara Tenedos Cafe de başlayan profesyonel Tiyatro Sporu gösterilerinde yer aldı.

2002 TRT de yayınlanan Benimle Oynar mısın? isimli çocuk programında yer alan Türkiye nin ilk kukla orkestrası olan Grup Şurup ta kukla oynattı. Neşe Karataş ın yönettiği Anton Çehov un Ayı oyununda oynadı. Burak Satıbol un yönettiği Ferhan Şensoy un yazdığı Haldun Taner Kabare isimli oyunda rol aldı.

2003 Burak Satıbol un yönettiği Vaclav Havel in Görüşme isimli oyununda rol aldı. Çankaya Halk Eğitim Merkezinde Usta Öğretici olarak tiyatro dersleri verdi. Haluk Yüce yönetimindeki Tiyatro Tempo nun Palyaço Şov isimli animasyon gösterisinde yer aldı.

(bkz: alıntıdır)
    alıntı yapılan site;
    http://www.mahsericumbus.com/
    #2603721 (unique270, 18.11.2007 18:03 ~ 18:08)
  2. hem oyunculuğu hem de fiziksel görünüşüyle levent uzumcu'ye benzettiğim mahser i cumbus elemanı.
    #2732218 (nevarki, 22.12.2007 23:39)
  3. sevimli bakışları, canayakın tavrı, müthiş yeteneğiyle hayran olduğum tiyatrocu.
    #3216049 (biribanaanlatsinabiii, 31.03.2008 23:45)
  4. antalya kaş'ta tatil yapmakta olan insan.
    #3770344 (Leadman, 04.08.2008 20:06)

© 2008 - uludağ sözlük

yigit ari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yigit ari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yigit ari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universite sinavinda hurma yiyen kiz » ask » the catcher in the rye » kisil » iki gozum onume aksin ki » basligin ikinci entrysinin ve simdi ayarlar olmasi » otobus duraginda yaz kis otobus bekleyen insan » uzun cumle kurma dersleri » abdullah gul un cagdaslasmasina anlam verememek » yeni baslayanlar icin kavga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games