yigido kelimesinden nefret ediyorummm 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sorunsal kelimesinden nefret etme sorunsali
  2. yigido
  3. fasist kelimesinden bikmak
  4. ulkucu kelimesinden bikmak
  5. din kelimesinden tiksindirme yollari
  6. cikmak kelimesinden igrenmek
  7. allah kelimesinden korkmak
  8. ayar kelimesinden gina geldi
  9. yaratmak kelimesinden rahatsiz olanlar
  10. 3 kelimesinden biri ataturk olan tipler

© 2008 - uludağ sözlük

yigido kelimesinden nefret ediyorummm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yigido kelimesinden nefret ediyorummm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yigido kelimesinden nefret ediyorummm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» makinist » 2 yasindaki cocukla muhabbet etmek » california state university » purple » buyuk meme » fifa 09 » nikolay vasilyevic gogol » annenin degerinin anlasildigi anlar » hassickdir » isimleriyle cagrilan insanlar » bok boceklerinin yemek secmesi » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » erkan ogur » bu siteye erisim engellenmistir » oturma musadesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babanin yazar tuvaletteyken entry girmesi » erkeklerin yanindan ayirmadiklari » oyungezer » benim annem bir melek » kiz » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » yengec burcu » basliksiz basa baslik almak » yazarlarin en cok kullandigi butonlar » uludag sozlukte ya padisah ya da perisan olursun » sekularizasyon » benim icin oldun artik » friend of mine » kayserispor » pokerstars