yigidi gul aglatir 

kapat
  1. yuregi ile yigitligini bileyenlerden; gamsizligi ile sevdasini tetikleyenler icin geliversin bu turku. ne allahsiz, ne gamsizmissin deyivermenin bir yoluda bu turku oluversin nazli yare.

Yigidi gül aglatır, gam öldürür
    Öldürür, öldürür eyvah

Nice na`mert ava çıksa
    Tuzak kursa, kursun atsa
    Yigidi çökertmez kahır

Bir dem yar hüzünle baksa
    Bir gönül gözüyle baksa

Yigidi gül aglatır gam öldürür
    Öldürür, öldürür

Düsman yılan olup soksa
    Dokuz kavim tasa tutsa
    Yigidi çökertmez kahır

Bir dem yar hüzünle baksa
    Bir gönül gözüyle baksa

Yigidi gül aglatır, gam öldürür
    Öldürür, öldürür
    #367899 (Ran, 23.06.2006 01:02 ~ 01:42)
  2. dinledikçe insanın içini titreten oya-bora yapımı türküdür..
    #367990 (killing joke, 23.06.2006 01:36)
  3. gam da öldürür.
    (bkz: yusuf miroglu)*
    #368007 (shyer, 23.06.2006 01:46)
  4. olduruyor da hancerliyor yuregimi, ne de guzel soyluyor; yigidi gul aglatir, surundurur de gam oldurur. keske yonetmen olsam, keske fragmanda bu muzigi kullanabilsemli hayaller kuracak vaktim olsa, mesai bitse be abi. hadi be dokuz, gel be temmuzzzz.
    #370528 (Ran, 24.06.2006 07:21 ~ 07:22)
  5. sabaha kadar dans senligi ile hikayelendirilmis leman esprisi gibi on bin kez dinledigim sarki. gun dogumundan gun batimina doyasiya melankoliye niyetlendigim bugun; "hayat gerceklerden ibaret" gulo diyebilecegim bir gun, taze biricik bir sevgiliyle yagmurlandirilmis, ince uzun hoyrat bir safak istiyorum allamdan. fonda da bu sarki caliyor ise eger, hayat gerceklerden ibaret sevgilim, hayat gerceklerden ibaret.

(bkz: miroglu ile ran arasinda ki on fark)
    #370550 (Ran, 24.06.2006 08:09)
  6. cengiz onural' in müziği ile döktürdüğü bora ebeoglu' nun da vokalde harika bir performans sergilediği türkü. ayrıca şarkının başındaki kaval açılışına dikkat çekerim. kim çalmışsa o kavalı yüreğine, nefesine sağlık.
    #1169097 (music box, 17.01.2007 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

yigidi gul aglatir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yigidi gul aglatir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yigidi gul aglatir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oruc tutmayan genclere dayak » ruhi su » sende kalmis » bursaray » bize mustehak kardesim » truthful » daginik kafa » burcu burcu koklasam » unlulerin makyajsiz halleri » yalcin kucuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games