yigenim sen kimlerdensin 

kapat
  1. doğu karadenizdeyseniz...
    "sen çimun uşağusun"
    #2494307 (homeroglan, 20.10.2007 13:48)
  2. (bkz: seferoğullarından suphi)
    #2494310 (one after 909, 20.10.2007 13:49)
  3. baban kim senin yavrum diye devam eden söz öbeğidir.
    #2494977 (Umutluyum Hala, 20.10.2007 16:32)
  4. cocukken yazlari koye gittiginizde surekli karsilastiginiz soru cumlesi.

hos gelmissiniz yigenimle baslar sohbet...

sicak anadolu insanin bu denli sizle ilgilenmesine cocuk yasinizda anlam veremesenizde kisa zaman sonra orda insanlarin oyle yasadigini ogrenirsiniz.
    *
    #2495011 (bilgehan, 20.10.2007 16:39)
  5. doğru cevap: dayı ben buralardan değilim.

yanlış cevap ve sonrası : kuzugüden mustafa'nın oğlu tiryaki ali'lerdenim. (aha sıçtığının işareti)
    -lan yoksa ibramın oğlu musun?
    -o benim amcam olur ben idris'in oğluyum
    -lan sen ne kaddar büyümüşsün...
    ve bu böyle uzar gider. insanda ne kafa kalır ne sabır.
    #2591812 (exiq, 14.11.2007 23:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yigenim sen kimlerdensin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yigenim sen kimlerdensin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yigenim sen kimlerdensin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yigenim sen kimlerdensin. Copyrights of the articles are belong to their authors.