yigenim hele bi dur soluklan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hele otur bi soluklan ayranimizi ic yigenim
  2. hele bi yol soluklan yegen
  3. hele bir soluklan yegenim
  4. hele otur bi soluklan yigidim
  5. hele otur bi soluklan yegenim
  6. hele bi aklini kullanmayi dene yigenim
  7. hele hele verin geline
  8. hele hele hele antepli
  9. yigenim sen kimlerdensin
  10. sinavin nasildi yigenim

© 2008 - uludağ sözlük

yigenim hele bi dur soluklan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yigenim hele bi dur soluklan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yigenim hele bi dur soluklan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » cimbom sozluk » dinsizlesiyorum muntazaman » istanbul kizlari » divide et imperium » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » erkan ogur » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » comorbidity » uludag sozluk moderasyonu » uludag ve eksi sozluk atismasi » aman heri » kanada » alicia keys » karantinali despina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karakolda ayna var » sesli dusunuyorum ben » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » animal farm » egitim sart » ukteyi artilayan zihniyet » ain t it fun » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » haydi bakalim » odeion » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » ferheng » devrimci yazar ayarla fasilitesi » milla jovovich » the four horsemen