yhnyhn 

kapat
  1. aramıza yeni katılmış yazar arkadaş.

hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun,
    allah klavyene zeval vermesin,
    döktür senindir ferman...
    #2974125 (nickimden asagi monsingiladbah, 08.02.2008 23:32)
  2. an itibariyle 14 entrysi bulunan tazecik yazar. * ayrıca iki isim baş harfi + soyadı baş harfi "yhn" olabilir. gene bunu iki defa yazmak suretiyle kendine nick yapmış olabilir. * *
    #2974254 (seyir, 08.02.2008 23:56)
  3. hoşgelmiş, beşinci nesil ulu yazarı.
    #2976521 (yoga yapan mistiq kedi, 09.02.2008 14:17)

© 2008 - uludağ sözlük

yhnyhn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yhnyhn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yhnyhn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgilinin dugununde halay cekmek » kaybetmek » ulusozluk nba fantasy league » ingilizce entry yazan yazar » apraksi » venus pastanesi » soruya bak » ayak fetisizmi » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » wordpress » carsten jancker » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » burak ozcivit » that was just your life » pos makinasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anestezi » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » puvedibuvi » kenan dogulu » caylakligi bitmis sozluk yazari » derdim coktur hangisine yanayim » kurtlar vadisi pusu » i will always love you » yaran yanlis okumalar » bir anda » super semih trailer » kip winger » armenian navy band » turkiye devrimci genclik federasyonu » lisa garland