yetti gaari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yetti be
  2. yetti gari
  3. canima yetti
  4. bir bakisin yetti
  5. yetti artik
  6. yetti gayri
  7. off yetti artik be
  8. gunde 1 saat yetti
  9. 300 cok biri bize yetti
  10. yetti gayri asker gelsin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» iyi geceler sozluk » argumentum ad populum » yalnizlik » isirgan otu » eses taraftari porsuk canavari » turbanli plaj voleybolcusu » george costanza » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » probis » anam anam diyim ben sana » kremasyon » mert nobre » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » dani filth » ilk insan » progressive » schattenfaust » test yapacagim deyip test yapan hoca » sukela daki entryleri eksilemek » dilekce canavari » still got the blues » picador » cem koksal » victoria s secret » lesson one » berthe sylva » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » deplasman otobusu » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa