yetkisiz insanlarin katisiksiz demokrat olmasi 

kapat
  1. bi geyik var ya hani "bu ülkede yetkililler beceriksiz, beecerikliler de yetkisiz" diye hah işte bu da onun gibi bir şey. ben bunu gözlemledim kardeşim. lafa gelince herkes en iyisini biliyor. herkes en demokrat. her boka basıyor zihni. gelgelelim yönetici olunca ya da lider olunca o demokratlık gidiyor yerine despot bir derebey geliyor. ondan sonra yüzde bilmem kaçı antidemokrat olan bi ülkede yaşıyoruz diye göt yırtıyoruz biz de. inanın bunu diyen kişinin fırsatı olsa o da demokrasiyi kendine yontar. çünkü sistem bunun üzerine bina edilmiş. eline fırsat geçene kadar demokrat olacaksın. sonra kendine demokrat olacaksın. zaten bu kuralları reddersen hiçbir yere gelemiyorsun. anca böyle demokrat demokrat, alımlı çalımlı, galiz küfürlerle süslenmiş konuşmalar yapıyorsun.
    #4257329 (aybars lebib, 20.11.2008 21:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yetkisiz insanlarin katisiksiz demokrat olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yetkisiz insanlarin katisiksiz demokrat olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yetkisiz insanlarin katisiksiz demokrat olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yetkisiz insanlarin katisiksiz demokrat olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.