yetis ya muhammed yetis ya ali 

kapat
  1. sözleri ali marmarasli, müziği mehmet aslana ait, ibrahim tatlisesin yorumundan harika olan, sözleri gerçekten güzel olan şarkı.

buyrun sözleri :

insanı insandan ayırıyorlar
    Bu sizden bu bizden kayırıyorlar
    Dört kitap ne diyor anlamıyorlar
    Ortalık karıştı düzen bozuldu
    Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali

Yolumuz düştü Haci Bektaş'a
    Kaderde olan gelirmiş başa
    Can düşman olmuş kardaş kardaşa

Anaya babaya saygı kalmamış
    insanlık elinden nasip almamış
    Herşeyi var ama gözü doymamış

Bi çare insanlar nefsine uymuş

Öyle bir dünya ki kıran kırana
    Düşenin sırtından vuran vurana
    Aşkolsun gerçekten bir dost bulana
    insanlık yaralı dost pazarında
    #464376 (arude50, 26.07.2006 21:52)
  2. yetisen ya muhammed ya ali demek sirke düşmektir efendim. islam dinine göre yardım istenecek, medet umulacak tek varlık vardır o da Allah teala c.c.'dir. Bir beşerden yardım istemek, velev ki peygamber olsun ya da halife hiç farketmez, Allah'ın kudretini hiçe saymaktır.
    ilgilenenlerin dikkatine.
    #464489 (profesor bonbon, 26.07.2006 22:31)

© 2008 - uludağ sözlük

yetis ya muhammed yetis ya ali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yetis ya muhammed yetis ya ali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yetis ya muhammed yetis ya ali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarah connor » ali riza alaboyun » ellie bartowski » en iyi filmler » ebru salli » mehtapli gecelerde » alufte » sir isaac » downtown » panora a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci